Kundreferenser:

Jag har med en viss skepsis hört om ullbäddar som folk har lagt ner stora summor i och tyckt näst intill synd om dem, men sen jag fick vara med om din instruktiva och lärorika information var jag villig att pröva.

Jag har nu använt min ullbädd av Kashmir i två månader och har bara positiva erfarenheter av den. Det är en fröjd att få krypa till kojs och njuta av komforten. Tidigare har jag nästan varje natt vaknat av att jag var klibbigt varm och att huvudkudden var alldeles för varm. Jag kastade av mig mina sängkläder och efter ett tag frös jag och la över mig täcket och så vidare natten igenom. Eftersom jag hade svårt att sova på grund av värk också var detta ett problem ytterligare. Jag har prövat mig fram med olika nattkläder och olika täcken, filtar och kuddar men problemen kvarstod. Därför var jag villig att tro på vad du lärde om ullens förmåga att bortleda fukten och låta kroppen få en behaglig känsla av välbefinnande.

Nu tycker jag att det är en njutning att få sova i ullbädd och jag är lagom varm natten igenom och jag känner ingen muskelvärk. Den avlånga kudden av Kashmir trodde jag skulle bli för tjock men den är bra och jag har inte den där obehagskänslan av att det är för varmt om huvudet som jag fick med ”vanliga” kuddar.

Jag köpte en enkel dyna också som jag bär med mig överallt då den ger extra stöd och värme åt min rygg som annars krånglar.

Med varma hälsningar från en tacksam kund.

Elisabet Noblia

Vi måste skriva och tacka för dessa underbara sängkläder. Det är ett nöje att lägga sig om kvällarna. Aldrig mer behöver jag frysa i kalla lakan. Jag har haft polio som liten och har dålig blodcirkulation, så det brukar ta någon timma innan jag har fått upp värmen i sängkläderna. Nu behöver jag aldrig frysa mer. Sedan har jag slutat svettas om nätterna och även min man. Vi vaknar helt torra på morgonen bara det är en befrielse. Nu ligger vi i era sängkläder utan lakan och örngott, ljuvligt!

Sedan har jag märkt att det är blir betydligt mindre damm i vårt sovrum (städar numera bara var tredje vecka). min man har Astma men han mår bara bra av ullen.

En sak till, min man har varje natt vaknat för att besöka toaletten, men hör och häpna med de nya sängkläderna har det inte hänt en gång. Vad det beror på vet jag inte men jag befarar att det är ullens egenskaper.  Jag har talat om för alla människor som jag träffar om dessa underbara sängkläder.

Det finns en nackdel och det är att man inte vill kliva upp på morgonen. Jag kan inte nog prisa dessa sängkläder som ni märkt men det är rena rama sanningen. Visst var de dyra men det var de värda. Nu tackar vi er med hela vårt hjärta.

Eivor och Inge Hällberg

Vi har nu provat er sängutrustning under både vinter och sommar säsong och vi är mycket nöjda. Temperaturen i sovrummet har vi sänkt till ca 15 ° och vi känner oss numera utvilade efter en natts sömn. Vi vill varmt tacka er, för att ni sålde denna utrustning som vi också rekommenderar andra att köpa.

Iris och Karl-Gustaf Jönsson

1993 köpte vi en komplett säng utrustning av de sängkläderna ni försäljer. Visst blev det en stor slant men efter de här åren av erfarenhet kan vi tala om att den slanten var de väl värda. Vi sover gott och behagligt både vinter och sommar vi vill med dessa rader varmt rekommendera dessa naturprodukter till alla som vill ha en skön bädd.

Elsie Lindblom

Bästa Moneta natur!

Tack för ett trevligt bemötande vid samtal per telefon angående ull sängkläderna. Sänder nu några rader om vad vi tycker om dessa.

Vi som många andra var skeptiska till ull sängkläder, man hade ju uppfattningen att det är varmt, ohygieniskt och svårskött. Efter att vi nu använt era sängkläder en tid har vår uppfattning ändrats. Det är inte varmt utan man har en behaglig temperatur i sängen hela tiden så sömnen är lugnare, inget uppvaknande av att det är för varmt och man känner sig svettig, detta problem är nu borta. Har även sett nu att det är lätt att sköta ull sängkläderna både vad gäller vädring och skötsel. Vi ångrar inte att vi gjorde denna investering för att sova bättre.

Hildur och Lennart Edenhov

070 – 534 21 47

Adress:   Berghällsvägen 26

570 15  HOLSBYBRUNN

Kontakta Oss

Om Du Har Några Frågor Eller Funderingar. Hör Av Dig! Antingen På Mail Eller Telefon.