Om Oss:

Vår huvudsakliga syssla är försäljning av naturhårsbäddar, dvs sängkläder av ren ny ull.

I vårt sortiment finns även ”småprodukter” i ull, som t.ex. Västar, tofflor, sittdynor, ryggvärmare, ull-schampo, ringblomsalva, is-gelé, ört-olja mm.

Vi arbetar på ett annorlunda sätt än de flesta andra företag. Marknadsföringen är baserad på att hålla visningar för privatpersoner, föreningar och företag.

Det hela går till på följande vis:Vi bjuder in våra gäster till en visning på en närbelägen restaurang, där vi även bjuder dem på en middag. Efter middagen håller vi på ett informerande och mycket underhållande sätt en visning om våra produkter, som varar ca. 1 timma.

Vi arrangerar även populära dagsturer runt om i Sverige till en mycket billig penning. Även här stannar vi till vid en restaurang där vi håller vår visning och äter en god middag som ingår i priset.

Nu ställer Ni Er säkert frågan hur vi kan göra på detta vis? 

Eftersom vi inte gör reklam för våra produkter genom t.ex.  TV-reklam eller annonsering, som alla vet är väldigt kostsamt, väljer vi  istället att lägga pengarna direkt på våra kunder, vilket även bidrar till våra låga priser. 

Vad är det då som gör Moneta Natur och våra produkter så speciella?

Framför allt beror det på vår satsning att alltid försöka ha det lägsta priset på marknaden och högsta kvalitet, såväl på råmaterial som på tillverkning.

Vi vet ju alla att kvalitet lönar sig i längden, eller hur?

070 – 534 21 47

Adress:   Berghällsvägen 26

570 15  HOLSBYBRUNN

Kontakta Oss

Om Du Har Några Frågor Eller Funderingar. Hör Av Dig! Antingen På Mail Eller Telefon.